60 KG afgevallen door te leven vanuit zelfliefde

Mar 11, 2021
 
Wil je geïnspireerd worden? 
Dan is mijn interview met Martijn daar perfect voor.
 
Martijn ontwikkelde als klein jongetje al eetbuien. Deze eetbuien zorgen ervoor dat hij op zijn 23e meer dan 150 KG woog. Hij besloot zijn leven volledig om te gooien en aan zijn gevoel van zelfwaarde te werken. Nu is hij 60KG afgevallen, heeft al meer dan 8 jaar geen eetbuien meer gehad en hij houdt ten diepste van zichzelf.
 
3 jaar geleden heb ik hem geïnterviewd voor mijn Elites lidmaatschap. Het gesprek was zo bijzonder dat vele van mijn Elites er diep door geraakt werden. Laar je ook inspireren door het verhaal van Martijn. 
 

LUISTER VIA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | SOUNDCLAUD


Ben je fan van deze podcast?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse Eetbui Vrij Leven Liefdesbrief met inspiratie, tips, video's, gratis trainingen, aanbiedingen & krijg een melding zodra de volgende podcast online staat!

Aanmelden

Binge de laatste post

Te dik voor de zomer?

Jun 07, 2021

Morgen ga ik op dieet!

May 29, 2021

Mijn weg als ondernemer - een interview door Websites Voor Therapeu...

May 19, 2021

Hi, Ik ben Rose

Ik heb meer dan 20 jaar lang last gehad van eetbuien, ongeveer elk dieet gevolgd dat je kunt bedenken en dat allemaal terwijl ik zelf psycholoog ben ㋛

Gelukkig ben ik nu eetbui vrij en kan ik elke dag leven in verbinding met mijn gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

Mijn missie? Om andere emotie-eters te leren hoe ze eetbui vrij kunnen leven en zich elke dag fantastisch kunnen voelen!