Voor mensen die hun lijf niet langer willen gebruiken als een vuilnisvat.

Ik weet het, je hebt het druk druk druk en ongelooflijk veel aan je hoofd. Je besluit elke dag weer dat je gezond wilt eten, maar vindt altijd wel een reden (lees: excuus) om te gaan snoepen.

Maar jij weet ook; elke keer als je troep eet, voel je je rot en word je moe. Dit is niet wie jij bent. Dit is niet waar jij gelukkig van wordt.

Dus…… Time To Cut The Crap!

Check eens bij jezelf

 • Begin je elke ochtend met goede voornemens en grijp je aan het eind van de dag toch weer naar dat pak chips, chocola of ijs (of allemaal, omdat je nu toch de fout in bent gegaan) en beloof je jezelf dat je morgen echt beter gaat eten?
 • Zorgen je eet- en drinkgewoontes ervoor dat je moe en futloos bent
 • Betrap je jezelf erop dat je steeds vaker kritische en negatieve gedachten hebt nadat je weer eens iets ‘fouts’ hebt gegeten?

Dan is de Cut The Crap Challenge precies wat jouw lijf nodig heeft om weer wat liefde te krijgen!

Hoe kan het ook?

Je hebt een hectische dag achter de rug en het is je gelukt om alle ballen hoog te houden. Nu ben je moe en het enige dat je wilt, is op de bank ploffen met een bak ijs, een zak chips en een glas wijn. Je voelt hoe de spanning opbouwt in je lijf…… je wilt het niet. Je had zulke goede voornemens vanochtend, maar je bent zo moe en je hebt vandaag al zo hard gewerkt….

Een paar uur later plof je in bed, rozig en loom. Niet omdat je een suikercoma hebt, maar omdat je nog even lekker hebt gesport en jezelf daarna hebt verwend met een heerlijke warme douche. Je voelt je voldaan en trots op jezelf en denkt… morgen weer zo’n topdag!!

Als jij ook overtuigd bent dat het belangrijk voor je is om dit te leren dan is de Cut The Crap Challenge precies wat jij nodig hebt!

Nu mijn plek reserveren

Hoe komt het dat je niet doet wat je weet?

Het ligt aan je brein, en niet aan jou!

De stress die je voelt, die dwang, die obsessie om te eten, het gevecht dat je voert met dat deel van jou dat een heel pak M&M’s wil leegeten? Dat is een gevecht dat je voert tegen jouw instinct. Jouw instinct dat denkt dat je in levensgevaar bent.

Een gevecht dat je altijd zult verliezen, omdat de drang om te overleven veel groter is dan de drang om af te vallen of gezond te eten!

Hoe kan het dat sommige mensen 1 koekje kunnen nemen, terwijl voor jou 1 pak nog niet genoeg is? Dat komt omdat het instinct om te overleven niet bij iedereen op dezelfde manier is geprogrammeerd. Jouw brein is zo geprogrammeerd dat het denkt dat jij in levensgevaar bent als je niet nu dat stuk taart opeet.

Daarom ervaar je zoveel stress en raak je geobsedeerd door ‘slecht’ eten, als je probeert om niet te snoepen. Dit is ook de reden dat je die heerlijke ontspanning voelt als je ingeeft en je euforie voelt wanneer die eerste hap chocola op je tong smelt. 

Wat heb je nodig om met die Crap te stoppen?

Toch niet weer een nieuw dieet hè? Nee!

Volgens mij hoef ik jou niets nieuws te leren, toch? Ik weet precies wat goed en slecht is voor mijn lijf, en jij volgens mij ook.

Hoe gaat deze challenge je dan helpen? Wat jij nodig hebt, is een nieuwe strategie. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gehad. 

Na de Cut The Crap Challenge heb jij… 

 • Een overzicht van de stappen die je kunt nemen om voor altijd van je vreet-dieetpatroon af te komen.
 • Het besef waarom zelfcontrole er juist voor zorgt dat je geen eetbui krijgt (als je dit begrijpt, vallen alle kwartjes op hun plek).
 • Een nieuw gevoel van vertrouwen in jezelf, omdat je weet wat de psychologische reden is dat jij geen enkel dieet vol kunt houden.
 • Een commitment gemaakt om een blijvende verandering te creëren. 

Deze challenge is echt iets voor jou als jij……

 • weet hoe je lief kunt zijn voor je lijf, weet wat goed en gezond is, maar even je focus kwijt bent.
 • behoefte hebt aan een stok achter de deurzodat je de draad weer op kunt pakken.
 • een commitment wilt maken, om samen met anderen 10 dagen aan je gezondheid te werken.
 • geïnteresseerd bent in de psychologie die ervoor zorgt dat je steeds weer in je oude patronen terugvalt.
 • genoeg hebt van eten volgens regels en op een wetenschappelijk manier wilt werken aan het veranderen van je patronen. 

Hi, ik ben Rose

Ik heb meer dan 20 jaar lang last gehad van eetbuien, ongeveer elk dieet gevolgd die je kunt bedenken en dat allemaal terwijl ik zelf psycholoog ben ㋛

Gelukkig ben ik nu Eetbui Vrij en kan ik elke dag leven in verbinding met mijn gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

Mijn missie? Om andere emotie-eters en suikerjunkies te leren hoe ze Eetbui Vrij kunnen leven en zich elke dag fantastisch kunnen voelen!

Daarom heb ik de Cut The Crap Challenge ontwikkeld; om jou de kennis en het zelfvertrouwen te geven om je leven te veranderen en je vreet-dieet patroon te doorbreken. 

Dus als je er klaar voor bent om te stoppen met vechten tegen eten, schrijf je dan in.
Nu meedoen