Call To Action

Ben jij er klaar voor om

LIEF TE ZIJN VOOR JEZELF?

Zet elke dag stappen om goed voor jezelf te zorgen, je eigenwaarde te vergroten en je eetbuien te overwinnen 
~
zonder strenge regels, discipline en en ingewikkelde voedingsschema's!

Nu beginnen
 

Mooi mens, jij bent waardevol, en het is tijd om dat te laten zien!

Het is makkelijk om dat te vergeten als je loopt te stressen en over je eigen grenzen heen gaat. Maar... uiteindelijk is er maar 1 persoon die voor jou kan besluiten dat het tijd is om onder die lagen van stress, onzekerheid en zelfkritiek vandaan te komen, en die persoon.... dat ben jij! 

Wil jij elke dag stappen zetten om goed voor jezelf te zorgen, je eigenwaarde te vergroten en je eetbuien te overwinnen?

⇒ Dan is het 365 dagen Lief Zijn Voor Jezelf lidmaatschap voor jou.

Als lid stuur ik je elke week een korte masterclass over een geheime formule die je direct kunt toepassen om het pad van Eetbui Vrij Leven te bewandelen. Daardoor blijf je geprikkeld en energiek oefenen, onderzoeken en ervaren hoe het is om Eetbui Vrij te leven.

Ik doe mee!

Wat je leert als je 365 dagen per jaar Eetbui Vrij gaat leven

➾ Je lichaam vertrouwen, zodat je kunt voelen wat je lijf nodig heeft en niet meer hoeft te luisteren naar de regels en adviezen van anderen die jou vertellen hoe vaak en hoeveel je moet eten, maar je kunt gaan eten vanuit je innerlijke wijsheid. 

➾ Wat je kunt doen om de gedachten en overtuigingen die bij jou zorgen voor onzekerheid en faalangst te veranderen in gedachten en overtuigingen die zorgen voor zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

➾ Hoe je op een fijne manier dagelijks goed voor jezelf zorgt, ook als je een superdruk leven hebt, zodat je lichaam en je mind je optimaal ondersteunen en je voorkomt dat je behoefte krijgt aan eetbuien.

➾ Welke mensen en situaties voor jou 'rode vlaggen' zijn, zodat je de alarmsymptomen herkent die jouw vreet-dieetpatroon triggeren, en je direct actie kunt ondernemen om jezelf te beschermen en te verbinden met je innerlijke kracht.

Ik heb meer dan 20 jaar lang last gehad van eetbuien, ongeveer elk dieet gevolgd die je kunt bedenken en dat allemaal terwijl ik zelf psycholoog ben. ㋛

In de afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen.

Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die voor mij waanzinnige eye-openers waren.

Gelukkig ben ik nu Eetbui Vrij en kan ik elke dag leven in verbinding met mijn gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

Het resultaat van al mijn kennis en ervaring wil ik nu met jou delen, zodat jij ook jouw gevecht tegen eetbuien kunt stoppen.  

Laat mij je leren hoe jij ook Eetbui Vrij kunt leven!

Voor wie is het 365 dagen Lief Zijn Voor Jezelf lidmaatschap?

Je bent al je hele leven aan het vechten tegen je eetbuien.

Het gaat even goed en je zet een aantal stappen op het pad van Eetbui Vrij Leven. Je voelt je energiek en zit lekker in je vel en hebt het gevoel dat je goed op weg bent, maar dan...
⇒ dan kom je een 'kruispunt' tegen, en wijk je van het pad af.

Dit kruispunt is een project op je werk, een ruzie met je partner, een verhuizing, of een volgende lockdown.

Je wilt nog wel het juiste pad volgen, maar het is opeens niet meer zo makkelijk.

Dan begin je te snaaien....

⇒ omdat je gestrest bent,
⇒ omdat je moe bent,
⇒ omdat je het gevoel hebt dat je echt even rust verdient,
⇒ omdat je de hele dag geen tijd hebt gehad om even rustig te gaan zitten en te eten.

Ik kan je helpen!

Wat je nodig hebt, is een gids die jou helpt om het pad te blijven volgen.

⇒ Die gids, dat is het 365 dagen Lief Zijn Voor Jezelf lidmaatschap.

Als lid stuur ik je elke week een korte masterclass over een geheime formule die je direct kunt toepassen om het pad van Eetbui Vrij Leven te bewandelen. Daardoor blijf je geprikkeld en energiek oefenen, onderzoeken en ervaren hoe het is om Eetbui Vrij te leven.

Mijn plek reserveren

WAT KRIJG JE?

Wekelijkse coaching van Rose

Elke week krijg je een exclusieve coachingvideo van mij met een simpele formule, die je direct kunt toepassen om het pad van Eetbui Vrij Leven te bewandelen. De onderwerpen zijn zorgvuldig gekozen om jou te helpen herinneren hoe krachtig en waardevol je diep van binnen bent. 

Stress-smeltende meditaties

Kies 1 van de meer dan 50 geleide meditaties, visualisaties en EFT-processen om je negatieve denkpatronen te doorbreken, te ontspannen, te resetten of te voelen wat er onder een craving zit. Bij elke wekelijkse formule is er een specifieke meditatie die ik aanbeveel om je proces te verdiepen. 

Dagelijkse Journal vragen

Als je gaat schrijven in een dagboek, zul je een dieper gevoel van zelfbewustzijn ontwikkelen en je verbinden met je verlangen om jezelf vanuit compassie te behandelen.

Je krijgt van mij dagelijkse journal prompts, die je helpen om emotionele heling te vinden. 

Een all access 'bibliotheek' pas

Waarmee je toegang krijgt tot tientallen podcasts, opnames van coachingcalls, masterclasses, webinars, Facebook live sessies en nog veel meer.

Een soort van Netflix voor Eetbui Vrij Leven, zodat je kunt binge-leren in plaats van binge-eten. 

 

Ben je klaar om te leven vanuit zelfliefde en heb je zin om weer te durven stralen?

Reserveer dan nu direct je plek voor de start op 1 oktober;

Het Blij met Mij programma

Als deelnemer van het premium lidmaatschap, krijg je in juli toegang tot het fantastische Blij met Mij programma. Ik leer je in 12 weken hoe je Eetbui Vrij kunt denken. Ik leer je welke denkfouten voor eetbuien zorgen en je ervaart hoe het is om rust in je hoofd te hebben. 

4 Doorbraakdagen per jaar

Als deelnemer van het premium lidmaatschap, krijg je 1 keer per kwartaal een doorbraakdag, live op locatie met Rose, om een waanzinnige transformatie te creëeren en te werken aan onderwerpen als zelfkritiek, gezond eten, anders denken en liefdevol leven.

2 x per maand een mentorsessie

Wil je met gelijkgestemde vrouwen werken aan het creëren van een gezond en liefdevol leven? Dat kan! Jouw ervaren 'Eetbui Vrij Leven Mentor' helpt je herinneren hoe krachtig jij bent en geeft je een liefdevolle schop onder je kont als je dat nodig hebt.